Az allergiáról másképp

Ebben az időszakban sokan szenvednek allergiától. Orrfolyás, tüsszögés, könnyezés, rendkívül kellemetlen tünetek. Az emberek próbálkoznak mindenféle gyógyszerrel, csodaszerrel. A tünetek enyhülnek, de minden évben visszatérő probléma marad az allergia. Megvizsgálják tesztekkel, hogy mire vagyunk allergiásak: fűfélékre, élelmiszerre, porra…?

Sorolhatnám tovább, de a környezetet kizárni nem lehet az életünkből.

Megfigyeltem, hogy azoknál az embereknél, akiknél a szervezet egyensúlya rendben van, az immunrendszerük jól működik, a test és a lélek harmóniában van, azok az emberek befekhetnek a parlagfű közé is, mégsem lesznek kellemetlen, allergiás tüneteik.

A probléma mai világunkban már a születésnél kezdődik. Az újszülött úgy jön a világra, hogy teste már tele van az anya véréből származó méreganyagokkal, belei pedig magzatszurokkal (fekete oxidált epe). Valójában már oly sok méreganyag halmozódott fel a gyermekben, hogy a leglelkiismeretesebb gondozás mellett is három év kellene, amíg az örökölt születési méreganyagoktól megszabadulna a csecsemő. A mérgezés tovább folytatódik, mert az élelmiszerek, melyeket beviszünk táplálkozáskor, tele vannak mindenféle tartósítószerekkel, állományjavítókkal, íz-fokozókkal. A gyümölcsök, zöldségek pedig vegyszerek maradványaival.

A helytelen életmód, a mozgásszegénység, kevés szabadon töltött órák hiánya elvezet oda, hogy már nem beszélhetünk a test egyensúlyáról.

A sok méreganyag jelenléte fáradtsághoz, immunzavarokhoz, fejfájáshoz, allergiához vezethet.

Az allergiás tünet valaminek a következménye, a test jajkiáltása, jelzése, hogy baj van. Az allergiát  okozó anyagokat keressük, holott a kiváltó okot kellene megkeresni a szervezetben, azt kezelni.

Erre alkalmas a Voll módszer, amikor a méréssel a képzett szakember meg tudja találni az allergia kialakulásának az okát. Az okot szükséges kezelni, nem pedig a parlagfűre, pollenekre, macskaszőre fogni, hogy ők a hibásak a bajainkért.

A szervezet egyensúlya, az immunrendszer, az idegrendszer jó működése nincs korhoz kötve, bármely életkorban visszaállítható.

Az egészségünkért mi felelünk, tegyünk érte!

ITT és MOST VÁRJUK A HOZZÁSZÓLÁST!

Email cím (nem tesszük közzé) A kötelezően kitöltendő mezőket * karakterrel jelöljük


2 + = 11

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>