Magamról

ÜDVÖZLÖM!

Németh Józsefné Márta természetgyógyász-reflexológus vagyok.

profilkep

Mindig hittem az alternatív gyógyászatban, a természetben és a bennünk jelenlévő gyógyító erőben.
Kutattam, hogy az ember biológiai harmóniája miben rejlik, tanulmányoztam, hogy az egyensúly, ami az egészséget jelenti, miért is változik, miért is betegszünk meg? Ha megbetegedtünk mit is kellene tennünk, hogy minél előbb helyre álljon a rend a testünkben?
Fontosnak találtam, hogy természetes gyógymódok alkalmazása során, mérőszámokkal, diagnosztikával is bizonyítani lehessen a változásokat, ne csak érzékszerveinkre hagyatkozzunk.
Hosszas keresgélés után rátaláltam Dr. Voll diagnosztikai módszerére. Ezzel az eljárással a torta legelső szeletét vághatom meg, hiszen a legfontosabb, hogy tudjuk honnan indult el a betegségünk, mi is az oka a kialakult tüneteinknek, egyénre, személyre szabottan mivel lehet segítséget adni, hogy az egyensúly visszaálljon a testünkben és legyőzzük a betegségeinket.

Az állapotfelmérés alkalmával, természetgyógyászként az embert nézem, a szervezetét, a lelkét, mindent együtt. A méréssel látni lehet, hogy melyik szerv milyen állapotban van pl. a vérerek, a nyirokrendszer, a belső elválasztású mirigyek , de az idegrendszer energetikai szintje is mérhető.
Teszteléssel meg tudjuk állapítani, hogy a kialakult problémán mivel segíthetünk. Későbbi kontroll alkalmával meggyőződhetünk arról, szervezetünkben hogyan áll vissza a rend.
A gyógyulás hátterében jelen vannak a gyógynövények, a reflexológia tudománya, az életmód átalakítása, a mozgás, a lelkünk ápolása, a gondolkodásmódunk megváltoztatása. A változásokkal lesz kerek a torta, így nyerhetjük vissza egészségünket.

Ha Ön hiszi, hogy a szervezetében éltető harmónia, egyensúly az alapja az egészségének, elfogadja, hogy az esetlegesen felborult egyensúly helyreállításával megelőzhetőek a betegségek kialakulása, ha Ön tisztában van azzal, hogy a megelőzés mindig egyszerűbb, mint a gyógyszeres, vagy műtéti gyógyítás, akkor jöjjön el hozzám tanácsadásra!
Szeretettel várom azokat is akik idült betegségben szenvednek, a hagyományos gyógyítás kiegészítése-képpen hatékony és természetes gyógymódokkal segítenék a mielőbbi állapotjavulást elérni.

Írjon a következő e-mail címre: marta@segitsmagadon.hu, vagy jelentkezzen ezen űrlap kitöltésével itt a honlapon!

ITT és MOST VÁRJUK A HOZZÁSZÓLÁST!

Email cím (nem tesszük közzé) A kötelezően kitöltendő mezőket * karakterrel jelöljük


3 + 1 =

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>