Szabadságot a mozgásnak!

Sajgott már valaha a térde, válla, dereka? Gyötörte már olyan fájdalom hogy dolgozni sem tudott?

Nincs egyedül, a Föld lakosságának 40% -a fordult már orvoshoz mozgásszervi panaszokkal.
Több száz típusú ízületi betegséget ismerünk, de mindegyik­nél hasonlóak a tünetek: duz­zadt, forró ízületek, a porcszövet sérülése, ízületi folyadék hiánya, és mint következmény – elviselhetetlen fájdalom minden mozdulatnál.

Ízületi gondok min­den korban felmerül­hetnek. Alapvető oka az ízület megnövekedett terhelése. A rizikócsoportba a nehéz fizikai terheléssel járó szakmák képviselői, valamint a sportolók, táncosok, és más fizikai­lag aktív emberek tartoznak. A koc­kázat fennáll a túlsúlyos és a kevés mozgást igénylő munkát végző em­bereknél is. Például az elárusítók, hivatalnokok, fodrászok. A helyze­tet súlyosbítják a rossz szokások, allergiák, kiegyensúlyozatlan táp­lálkozás, és a rossz öröklődés.

A korral az ízületi elváltozások száma könyörtelenül növekszik: minden má­sodik 40 évnél idősebb embernél elő­fordul.

A betegség alakulásának folyamata érett korban ijesztő: a kezelését először a kis hatékonyságú gyógytornával és fájdalomcsillapító, gyulladáscsökken­tő készítményekkel kezdjük, amelyek csak ideiglenesen csökkentik a tüneteket, miközben igazi csa­pást mérnek a gyomorra.

Később hozzászokunk a gyógy­szerekhez, és egyre erő­sebbeket íratunk fel. Jön a műtét és az ízület cseréje protézissel. Kerekesszék, mozgáskorlátozottság. És szüntelen kínzó fájdalom.

Ezen kívül a mozgás kényszerű korlátozása az izomszövet sor­vadását idézi elő, rontja az ér­rendszer állapotát, és korlátozza a szervek vérellátását, beleértve az agy ereit, ami az emlékezőképes­ség csökkenéshez és időskori demenciához vezet.

Fájdalom, félelem, és a folyamatos elerőt­lenedés megállítható és meg is kell állíta­ni!

Az EnjoyNT biológiailag aktív étrend-ki­egészítő összetevői a gyógyszerek és mű­téti beavatkozás hatékony és veszélytelen alternatívájául szolgálhatnak. Ezt a termé­ket a Vision DEM4 laboratóriumának szak­emberei dolgozták ki az ízületi betegségek megelőzésében és gyógyításában világ­szerte szerzett tapasztalatok alapján.

Összetevői:

Glükozamin a sérült porc regenerációját segíti elő, és megakadályozza károsodását.

Chondroitin az új, egészséges porcszövet kialakulásá­nál van jelentős szerepe – annak alkotóele­meként szolgál.

MSM (metil-szulfonil-metán) gyulladásgátló és antioxidáns hatású. Az ízületek porcszövetének egészséges állagát tartja fenn.

Bambuszkivonat a kollagéntermelést stimulálja a csont- és kötőszövetben, szerepe van a porc rege­nerációjában. Aktív ásványokkal látja el a szervezetet, ez a hihetetlen hatású össze­tevő képes megakadályozni a csontszövet elhasználódását is, ezzel véd a „korral járó” törésekkel szemben is, melyek közül a legsúlyosabb a combnyaktörés.

Amennyiben bővebb információra van szüksége,  írjon a marta(kukac)segitsmagadon.hu e-mail címre. A problémák feltárása és a hatóanyagok tesztelése érdekében keressen fel egy Voll diagnosztikai vizsgálatra!


ITT és MOST VÁRJUK A HOZZÁSZÓLÁST!

Email cím (nem tesszük közzé) A kötelezően kitöltendő mezőket * karakterrel jelöljük


2 + = 5

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>