Jelentkezés állapotfelmérésre

Miben segít Önnek?

Szervezetünk egyensúlyi állapotában képes visszaverni azokat a káros környezeti hatásokat, amelyek egyébként rövidebb-hosszabb távon betegséget okoznának. Az egyensúlyi állapoton azt az ősi erőt kell érteni, amellyel születésünkkor ajándékoz meg bennünket a természet. Egyensúlyi állapotban szervezetünk ideálisan gazdálkodik az energiával, bevitt tápanyagokkal. Azonban ebből az idilli állapotból a civilizációs “vívmányok”  (stressz, élelmiszer adalékok, finomított élelmiszerek, környezetszennyezés) könnyen kibillentik a szervezetünket, így a védekezőképességünk drasztikusan lecsökken amelynek egyenes következménye egy idült betegség. (allergia, cukorbetegség, ízületi problémák, daganatos és érrendszeri betegségek)
A vizsgálat feltárja, hogy az Ön szervezete mennyiben tér el az ideális egyensúlyi állapottól, és megmutatja, mi az eredményes eszköz, hogy sokáig egészséges maradjon, vagy valamely kórból könnyebben kigyógyuljon.

egyensúly

Miben más, mint egyéb módszerek?

Nem lehet egyértelműen azt állítani, hogy valamely vitamin, gyógyszer, vagy terápia minden emberre egyformán hat. Van akinél hatásos, van akinél pedig ugyanazon dolog hatástalan vagy  épp rosszabbodást vált ki.
A Voll-teszt alapján egyénileg, csak az Ön szervezetére gyakorolt hatásokat elemzem, így egyedi javaslatokat kap az egészségének megőrzésére.

Milyen eredményt várhat az állapotfelméréstől?

Ön pontosan tisztában lesz azzal, hogy mit kell tennie egészsége megőrzése, helyreállítása érdekében. Tudni fogja, hogy mik a gyenge pontok szervezetében, mire kell figyelnie táplálkozásában, életvitelében, mivel a teszt képes kimutatni a betegséget megelőző, az egészséget fenyegető állapotot is. Ha Ön betegséggel küzd, akkor a gyógyszer és terápiás kezelések kiegészítéseként, azok hatásainak támogatására életmód javaslatot kap.
Célom, hogy Önnel együttműködve az egyensúlyi állapotból kibillent szervezetét ismét energiával, vitalitással töltsem meg, hogy boldogan, egészségesen élhessen családjának, munkájának.

egyensúly2

Kérem töltse ki az űrlapot valós adataival, és olvassa el a lap alján a fontos tudnivalókat! Amennyiben 3 munkanapon belül nem veszem fel Önnel a kapcsolatot, kérem írjon a marta@segitsmagadon.hu e-mail címre levelet.

Az Ön neve: (szükséges adat)

Életkora:

Telefonszám: (szükséges adat)

Email címe: (szükséges adat)

Mely időpontban alkalmas Önnek a vizsgálat?
délelőtt  délután 
hétfő  kedd  szerda  csütörtök  péntek 

Kérdésem van:

Kérem írja be a kódot: captcha

Az állapotfelmérésre Budapesten a XI. kerületben kerül sor. Cégek rendelkezésére is szívesen állok, természetesen ilyen esetben saját telephelyen, címen történő rendelkezésre állással.
A Voll állapotfelmérés nem javasolt: 3 évesnél fiatalabb gyermek, várandós édesanya, heveny betegségben (pl. influenza) szenvedő, illetve lázas betegeknél.

Egyáltalán nem végezhető: szívritmus szabályozóval rendelkezők esetében! Nem végezhető alkoholos állapotú egyénen sem.

Az állapotfelmérést teljesen szokásos hétköznapi felkészülés, étrend fogyasztás mellett végzem (tehát nem kell éhgyomorral jönni, de kerülje a nem szokásos, szélsőséges ételek-italok fogyasztását).

Fontos! Amennyiben, úgy véli, valamely étel, ital, vegyi-, vagy természetes anyag, az Ön szervezetében problémát, negatív tünetet okoz, vagy csak egyszerűen kíváncsi, hogy a rendszeresen fogyasztott étrend-kiegészítője, vitaminja vagy gyógyszere hogy hat a szervezetére, hozza magával a vizsgálatra!

2 comments on “Jelentkezés állapotfelmérésre

ITT és MOST VÁRJUK A HOZZÁSZÓLÁST!

Email cím (nem tesszük közzé) A kötelezően kitöltendő mezőket * karakterrel jelöljük


3 − 3 =

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>