alom2

A betegség jó barát és segítőtárs…

Betegségünkben nem csupán ellenséget kell látnunk, sokkal inkább jó barátot és segítőtársat.

mas

Az emberi szervezet a betegség révén nemcsak azt jelzi, hogy helytelen irányba tartunk, életellenesen cselekszünk, hanem azt is, hogy változtatni kell életmódunkon.

A tünetek segítségével meg is mutatja, hol a hiba és mit kell tennünk, hogy belsőleg is egészségesek legyünk, csak meg kell tanulnunk a nyelvét, hogy megérthessük.

A „tünetek nyelve” egyszerű és következetesen visszatérő törvényszerűség. Ha képesek vagyunk megérteni az üzenetét, már csak rajtunk áll, hogy megtegyük a szükséges lépéseket a valódi gyógyulás felé, különben a sors keserű leckében részesít bennünket. Ha készek vagyunk tanulni a felismerésből, nem szükséges okvetlenül megbetegednünk ahhoz, hogy visszataláljunk önmagunkhoz.

Be kell végre látnunk, hogy „egy embert meggyógyítani” nem annyit jelent, mint a régi állapotot visszaállítani, hiszen éppen az idézte elő a betegséget. A gyógyítás sokkal inkább az öntudat kitágítása, egy új és életigénylő út megválasztása révén érhető el. Amíg ezt meg nem tanuljuk, továbbra is szükségünk van a betegségre.

ITT és MOST VÁRJUK A HOZZÁSZÓLÁST!

Email cím (nem tesszük közzé) A kötelezően kitöltendő mezőket * karakterrel jelöljük


× 8 = 72

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>