fog9

Fogínysorvadás lelki okai…

A belső tartás meggyengülése, érzékenység, fontos lenne, hogy átrágjuk magunkat a dolgokon, az eredendő bizalom hiánya, aktív cselekvésre szóló felhívás.

foginysorvadas

Fogainknak jut az a feladat, hogy a külvilágból származó hatásokat (szellemi és anyagi táplálékot egyaránt) felaprózzák, azaz első fokon szembesüljenek a benyomásokkal és a problémákkal.

A fogínynek az a szerepe, hogy a fogaknak megfelelő tartást biztosítsanak. A fogíny által védett fognyak elég érzékenyen reagál a külső hatásokra. Ha tehát a fogíny megsérül, ez a tartófunkció gyengüléséhez vezet. A fogaink veszítenek szilárdságukból, nem tudják olyan jól és keményen megragadni a feldolgozandó anyagokat. Átvitt értelemben ez azt jelenti, hogy nem vagyunk abban a helyzetben, hogy a felmerülő problémákat az életünkben az irányításunk alá vonjuk.

Amennyiben a fogíny visszahúzódik, védtelenül hagyja a fognyakat, következésképpen az új benyomásokkal való szembesüléskor mi is érzékenyen fogunk reagálni.

A fogínysorvadás arra utal, hogy már régóta rágódunk a problémákon.

ITT és MOST VÁRJUK A HOZZÁSZÓLÁST!

Email cím (nem tesszük közzé) A kötelezően kitöltendő mezőket * karakterrel jelöljük


+ 1 = 6

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>