Lehet-e szabályozni a vérnyomást?

Magas vérnyomás miatt állandóan fáj a fejed, rossz a közérzeted?

Alacsony vérnyomás miatt egész nap csak szédelegsz?

Gondolj bele, mi lenne, ha nem függnél a gyógyszerektől? Ha nem rettegnél attól, mi lesz, ha felmegy, vagy leesik a vérnyomásod, miközben otthon felejtetted a piruláid?

Hasonló problémák foglalkoztatnak, de nem találsz rájuk megoldást? Csak próbálgatod az egyik gyógyszert a másik után, de egyik sem nyújt igazi megoldást?

Ismerj meg egy olyan egyszerű kis készüléket, ami:

  • segít a magas és alacsony vérnyomás beállításában,
  • enyhíti a szíveredetű mellkasi fájdalmaidat,
  • hatásos segítség agyi vérkeringési zavarok, agyvérzés utáni állapotok esetén,
  • segít tüdő eredetű betegségek, köhögés, tüdőgyulladás leküzdésében,
  • csillapítja a fejfájást, migrént, szédülést,
  • enyhíti a reuma, és ízületi fájdalmakat,
  • segít visszanyerni szellemi frissességedet,
  • hatásosan csökkenti a Seborrhoea, hajhullás tüneteit,
  • növeli az emlékezőképességet, a figyelem-összpontosítást.

A  vérnyomás regeneráló készülék akupunktúrás elveken működik. A testtel érintkezve stimulálja a szervezet belső „bioáramkörét”. A készülék fémgyűrűjét megfogva, a testhez érintve a kezelőtüskéket, záródik a bioáramkör. Kedvező hatását a bioelektromosság segítségével fejti ki, mely minden élő szervezetben megtalálható.

Használata teljesen fájdalommentes!

Magas vérnyomás esetén: használhatod a  vérnyomást jótékonyan befolyásoló készüléket a könyökhajlatban, vagy a csukló fölötti területre tartva a tüskéket, de „fésülködhetsz” is a készülékkel. A homloktól, a hajhatártól kiindulva, a tarkóig, a hajas fejbőr végéig, az orr vonalától indulva a fül felé „fésülködj” legalább 5-10 percig a készülékkel naponta 3-4 alkalommal. A vérnyomás csökkenhet azonnal is, de a legtöbb esetben több hetes használat eredményeként a vérnyomás fokozatosan áll be alacsonyabb szintre. Természetesen az orvos által előírt gyógyszerek szedését tilos abbahagyni! Tartós és rendszeres használat mellett 2-3 hét után várható eredmény. Ha a csuklón nem a várt eredményt hozza, tegyük át a nyaki verőérre (carotis), vagy a comb belső verőerére.

Amennyiben jelentős vérnyomáscsökkenést tapasztalsz a készülék huzamosabb használata esetén, feltétlen beszéld meg orvosoddal a gyógyszerek csökkentésének lehetőségét!

Mellkasi fájdalom esetén: koszorúér szűkület okozta mellkasi fájdalom esetén használhatod a fájdalom jelentkezésekor a szív fölé helyezve a vérnyomást jótékonyan befolyásoló készüléket. A legjobb megelőzésre használni a készüléket panaszmentes időszakokban! Naponta 3-4-szer tedd a szíved fölötti bőrfelületre a tüskéket legalább 5 percig. Ritkulni fognak a mellkasi fájdalmak! Természetesen az orvos által előírt gyógyszerek szedését tilos abbahagyni!

Stresszoldásra: a kezelés ugyanúgy történik, mint a magas vérnyomás esetén. Azonnali hatás érhető el!

Hajhullás, a fejbőr korpásodása esetén: a kezelés ugyanúgy történik, mint a magas vérnyomás esetén.

Fejfájásra: A  vérnyomást jótékonyan befolyásoló készüléket tedd a fájdalmas területre 5 percre, majd ismételd 15 percenként addig, míg a fájdalom teljesen megszűnik.

Menstruációs görcsökre: a  vérnyomást jótékonyan befolyásoló készüléket helyezd a fájdalmas területre, tartsd ott legalább 5 percig vagy a fájdalom megszűnéséig.

Izületi fájdalom, rándulások esetén: a  vérnyomást jótékonyan befolyásoló készülék helyezd a fájdalmas területre legalább 5 percig, majd naponta 4-5-ször ismételd meg a kezelést.

A készülék neve: TÜSI, ha érdekel, írj nekem: marta@segitsmagadon.hu

 

 

 

 

ITT és MOST VÁRJUK A HOZZÁSZÓLÁST!

Email cím (nem tesszük közzé) A kötelezően kitöltendő mezőket * karakterrel jelöljük


7 − = 5

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>