Pozitív gyakorlat: engedd el régi sérelmeidet!

Testi és lelki szempontból egyaránt káros, ha hagyjuk, hogy régi sérelmek és indulatok halmozódjanak fel bennünk. Louise L. Hay: Éld az életed! című remek, sok-sok pozitív gondolatot tartalmazó könyvében szerepel egy nagyon hatásos gyakorlatot, amely a feloldást/elengedést segíti elő. Íme:

Ahogy olvasod a sorokat, végy mély lélegzetet és amint kifújod a levegőt, hagyd elernyedni a testedet. Lazítsd el a fejtetődet, a homlokodat és az arcizmaidat. Lazítsd el a nyelved, a torkod és a vállad. Lazítsd el a karod, a kezed, a hátad, a hasad és a medencéd. Lélegezz nyugodtan és egyenletesen, miközben lábad és lábfejed megpihen.

Ugye mennyivel jobban érzed magad? Ha feloldódik a görcs a testedben, ez történik az agyadban is.

Ebben az ellazult, kényelmes helyzetben, mondd magadnak:

„Kész vagyok elengedni. Fölengedek. Lemondok. Feloldok minden feszültséget. Feloldok minden félelmet. Feloldok minden haragot. Feloldom a bűntudatot. Feloldok minden bánatot. Feloldom a régi gátlásokat. Békében vagyok önmagammal. Békében vagyok az élettel. Biztonságban vagyok.”

Csináld végig ezt a gyakorlatot két-három alkalommal. Érezni fogod a lemondás adta megkönnyebbülést. Folyamodj ehhez a módszerhez, ahányszor csak gyötrő gondolatok foglalkoztatnak.
Forrás: Louise L. Hay: Éld az életed!

ITT és MOST VÁRJUK A HOZZÁSZÓLÁST!

Email cím (nem tesszük közzé) A kötelezően kitöltendő mezőket * karakterrel jelöljük


9 − 3 =

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>