Zapper

Az elektromos áram felfedezése óta sokan próbálkoztak annak diagnosztikai és terápiás alkalmazásával: a fájdalomterápiában már hosszú ideje alkalmazzák. Újra és újra vizsgálják az áram hatását mind a kórokozókra (különböző erősségben, frekvenciákon és moduláltságban), mind az emberi test különböző működéseire. Dr. Rife és Dr. Hulda R. Clark – csak hogy néhányat említsünk a sok közül – már jelentős előrelépést mutatott fel ezen a területen, és egy sor kiváló eredményt ért el.
Dr. Hulda Clark bioelektronikai vizsgálatok segítségével kiderítette, hogy minden létformának és szerves anyagnak egy meghatározott sávszélességű frekvenciája van.

zapper3

Minden szervezet egy adott sávszélességű és -magasságú sajátfrekvenciát bocsát ki.
Minél fejlettebb életformát vizsgálunk, annál nagyobb annak előállított sajátfrekvenciája, és annál nagyobb az a sávszélesség, amelyben rezgéseket sugároz. Egy további felfedezés az volt, hogy a mikroorganizmusok elektromos áramot valószínűleg nem vezetnek a sajátfrekvencián, ha azokat a frekvencia középértékével bombázzák – mindezt egy néhány voltos váltóáram használata mellett. Összehasonlításképpen végeztek néhány kísérletet kisebb élőlényeken is, mint pl. rovarokon vagy hernyókon, amelyekbe igen kis áramerősséggel ilyen sajátfrekvenciát vezettek. Megfigyelhető volt, hogy ezek vagy elpusztultak, vagy bénultan mozogtak, a kezelés hatása pedig tartós maradt! A következő logikai lépés szerint meg kellett nézni, hogy mindez milyen hatással van az emberi szervezetre. Így született meg a frekvenciagenerátor. Az eredmények lenyűgözők voltak. Nemcsak olyan rezonanciajelenségeket lehetett hallani az elektronika segítségével, amelyek adott vírusok, baktériumok, gombák vagy élősködők jelenlétét bizonyították, hanem egy adott frekvencia meghatározott ciklusokban történő bevitelével lehetőség nyílt ezen organizmusok olyan elektromos kezelésére is, amellyel az emberi testet nem károsították. Egy ilyen művelet után amegcélzott kórokozók jelenléte már nem volt mérhető. Így egy teljesen új és jövőbe mutató kezelési mód alakult ki a frekvenciagenerátor felhasználásával. Egy olyan legyengült emberi szervezet, amelynek immunrendszere már képtelen volt maga legyőzni a baktériumokat, gombákat vagy élősködőket, megtisztíthatóvá vált a frekvenciagenerátor segítségével.

zapper2
Ezen úttörő felismerések alapján sok bioenergetikai terapeuta nekifogott a bakteriális, parazitikus, gombás és vírusos eredetű betegségek vizsgálatához és az élősködők sávszélességének meghatározásához, valamint az ezen alapuló kezelések kidolgozásához. Dr. Clark asszony érdeme volt annak megállapítása, hogy sok súlyos krónikus betegség különböző parazitikus terhelésekkel függ össze. Az élősködők mérge sok olyan anyagot tartalmaz, amelyek különböző idegen fehérjékből és savakból állnak. Így az egész szervezet állandó harcban áll ezekkel az anyagokkal. Ezt már több száz vizsgálat igazolta.
A betegségnek nem kell feltétlenül súlyosnak lennie. Némely élősködő vagy annak fejlődési stádiuma – amelyeket a technika korlátozottsága miatt csak igen nehezen lehet felismerni -megelégszik azzal, hogy betegséget okozó folyamatokat indít be vagy tart fenn.

Egy további fontos felfedezés az volt, hogy a frekvenciagenerátor által kibocsátott szokványos szinuszhullám helyett egy kb. 30 kHz-es négyszög-pozitív hullámformát alkalmazva igen jó eredményeket értek el. Ez a négyszöghullám olyan áramfajta, amelynél -az akkumulátorhoz hasonlóan – a pozitív feszültség nullára zuhan, nem úgy, ahogyan a hálózati feszültség esetében, ahol a szinuszhullám pozitívról negatívra változik. Ez egy univerzálisan alkalmazott terápia sok élősködővel, baktériummal és vírussal szemben.

Úgy tűnik, hogy az áram átmenetileg általános csillapító, illetve gyengítő hatást fejt ki minden idegen organizmusra úgy, hogy a szervezet immunrendszere később ezekkel a betolakodókkal már el tud bánni. Ennek még nincs meg a pontos magyarázata. A természetben nincs ilyen négyszöghullám. E tapasztalat hatására született meg az egyszerű biofrekvencia-generátor – szakmai körökben Zapper ® néven. A Zapper® egy univerzális segédeszközzé vált még krónikus megbetegedések esetén is. Átlagon felüli hatékonyságú, ahogyan azt már több tízezer pozitív kórlefolyás bizonyítja.

A Zapper ® használata nem helyettesíti az alapos kezelést és a terápiás tervet súlyosabb betegségek vagy életveszélyes állapotok esetén!

Tapasztalatok szerint az élősködők túlnyomó többségénél szükség van további kúrák vagy más orvosi intézkedések alkalmazására, mert csak így lehet ezeket örökre kiűzni a szervezetből. A Zapper® rendszeres alkalmazásával sok tünet esetében panaszmentesség érhető el, különösen akkor, ha más módszerek eddig nem segítettek.
Ha az áram minden organizmust elpusztít, akkor miért kell azt egynél többször alkalmazni? A válasz egyszerű: az áram mindig a legrövidebb utat ill. a legkisebb ellenállást keresi, ezért mindig a szervek felületén folyik. Ez azt jelenti, hogy ha idegen organizmusok telepednek meg bennünk, azok közül csak azok pusztulnak el, amelyeket az áram elér. Emiatt rendszeres napi használat szükséges hosszabb időn keresztül.

ITT és MOST VÁRJUK A HOZZÁSZÓLÁST!

Email cím (nem tesszük közzé) A kötelezően kitöltendő mezőket * karakterrel jelöljük


− 3 = 2

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>