problema1

Minden betegség mögött probléma húzódik meg…

A betegség nem más, mint egy probléma megnyilvánulása, kifejezési formája. Azon lehetőségek egyike, melyet az élet vesz igénybe, hogy jelezze nekünk, valami nincs rendben, nem olyanok vagyunk, amilyenek igazából vagyunk. Ha nem értjük meg a test nyelvét és üzenetét – következésképp egyáltalán nem reagálunk rá – az élet a problémák másféle kifejezési formáihoz fog folyamodni, melyeket a mi érdekünkben hív létre, hogy végre felébredjünk és kutatni kezdjünk, hogy végre éberek legyünk és nekifogjunk keresni az élet értelmét, egyben az önmagunkhoz vezető utat.

problema

Nem csupán a test betegedhet meg, betegség mutatkozhat a munkánkban, a társas kapcsolatokban, a családban, az anyagi helyzetben, a józan ész vagy az érzelmek területén is. Az ember számos szinten betegedhet meg, a betegség viszont egyedül arra utal, hogy az élet egy bizonyos területén  képtelen szabadon áramolni, hogy valahol akadály vagy hiány áll fenn.

ITT és MOST VÁRJUK A HOZZÁSZÓLÁST!

Email cím (nem tesszük közzé) A kötelezően kitöltendő mezőket * karakterrel jelöljük


3 − = 0

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>