languageheart

Így mutassuk ki, ha szeretünk valakit!

Nem mondogathatjuk percenként valakinek, hogy szeretjük, de nincs is szükség erre. Egyszerűbb kimutatni, ráadásul olykor sokkal inkább célba találhatunk egy-egy gesztussal, mint a kimondott szóval. Még ha annak is elképesztő ereje lehet.

A szeretetet kimutatni sokféleképpen lehet. Mert nincs szükség arra, hogy percenként mondjuk, sokszor a tettek és gesztusok többet mondanak minden szónál. Most ehhez nyújtunk egy kis segítséget, hátha valami új ötletre van szükségünk, amivel megmutathatjuk, mennyire szeretjük a másikat.

Fotó: Pexels/ CCO License

Cetli, csokoládé, vacsora

Írhatunk például kis üzeneteket, cetliket a másiknak, amit odaadhatunk, vagy elrejthetünk a táskájában, tárcájában, könyvében, vagy bárhol, ahol előbb-utóbb észreveszi. De hosszabb levelet is írhatunk, amiben eláruljuk, miért is szeretjük olyan nagyon. Meglepetésként beszerezhetjük a kedvenc csokoládéját vagy süteményét, de süthetünk is egy adaggal, ha van rá időnk. Ahogyan egy vacsora elkészítése is megfelelőnek tűnik, hogy megmutassuk valakinek a szeretetünket.

Szervezzünk partit a számára csak úgy – hívjuk át néhány barátját, hogy együtt tölthessék az időt. Vagy ha akad valami kisebb-nagyobb alkalom, ami jó ok az ünneplésre, hajrá, szervezzük meg! Szerezzük meg a kedvenc zenéjét, és játsszuk le neki, amikor felveszi a telefont, vagy küldjük el üzenetben, amikor úgy gondoljuk, szüksége lehet rá. Ahogyan egy kávéra vagy uzsonnára – ilyesmivel is meglephetjük, vagy küldhetünk neki ebédet, desszertet, bármit, amivel jobbá tehetjük a napját.

ITT és MOST VÁRJUK A HOZZÁSZÓLÁST!

Email cím (nem tesszük közzé) A kötelezően kitöltendő mezőket * karakterrel jelöljük


6 − 4 =

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>