elitelsz

5 pozitív üzenet, amelyet érdemes naponta elolvasni

A benned lévő belső öröm felszabadítása tudatossággal történik. Ezt segíti, ha naponta elolvasod, és alkalmazod az alábbi pozitív üzeneteket.

emelkedj

1.       Hálás vagyok

Napi 5-10 percet szánok arra, hogy leüljek, átgondoljam a nap eseményeit, és megnézzem mi mindenért lehetek hálás. Minden történetben ott van a felismerés, a fejlődés lehetősége.

2.       Pozitívan gondolkodom

A pozitív gondolkodás nem azt jelenti, hogy mindent rózsaszín szemüvegen keresztül szemlélek. Azt jelenti, hogy elfogadom mindazt, ami történik, és ahogy történik.

3.       Nyugodt, elégedett és boldog vagyok

Elhatároztam, hogy ma boldog leszek. Boldogságom belülről fakad, nem a külső körülmények függvénye. Úgy fogadok miden eseményt, ahogy jön, és elégedett leszek minden esetben.

4.       Kedves vagyok

Ma udvarias leszek, kedvesen beszélek mindenkivel, és senkit sem bírálok. Nem keresem a hibákat, nem próbálok meg senkit és semmit megszabályozni, megjavítani. Elfogadok mindenkit és mindent olyannak, amilyen.

5.       Teszek a célomért

Ma is tanulok valami hasznosat, olvasom, gondolkodom. Figyelek magamra, és megtervezem, milyen lépéseket tehetek azért, hogy megvalósítsam a célomat. Minden nagy dolog egyetlen apró lépéssel kezdődik, ezért ma megteszem az első lépést a saját célom felé.

Ezeket az üzenetek kitehetjük a munkahelyünkön az íróasztalunkra, de otthon a hűtőszekrényre, vagy a hálószobában az ágyunk mellé is elhelyezhetjük, hogy naponta elolvassuk őket.

Pozitív üzeneteket írhatunk kedvesünknek, gyermekünknek, vagy saját magunknak is.

ITT és MOST VÁRJUK A HOZZÁSZÓLÁST!

Email cím (nem tesszük közzé) A kötelezően kitöltendő mezőket * karakterrel jelöljük


+ 4 = 6

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>