000000

3 intő jel, hogy jobban figyelj a lelki egészségedre

Ez a 3 jel arra utal, hogy nem ártana többet foglalkoznod a lelked egészségével!

Általánosságban elmondható a nyugati emberről, hogy többet foglalkozik a testi, mint a lelki egészségével. És bár a kettő szorosan összefügg, néha nem árt belül is szétnézni, hogy minden rendben van-e a mentális állapotunkkal. Az alábbi 3 intő jel egyértelműen azt jelzi, hogy ráférne a lelkünkre egy gyógyító kúra!

3 intő jel, hogy jobban figyelj a lelki egészségedre

1. Haragot és keserűséget táplálunk valaki iránt

Ha még egy évekkel ezelőtt történt sérelem is negatív érzéseket kelt benned, azzal folyamatosan mérgezed a lelked. A harag és a keserűség pedig a legkárosabb érzelmek közé tartoznak, ezért próbáld meg elengedni és megbocsátani, bármi is történt a múltban!

2. Nem vagyunk elég hálásak

Kutatások igazolják, hogy összefüggés van a hálaadás képessége és az immunrendszer működése között. Ha minden nap hálát adunk még a legapróbb dolgokért is, azzal egészségesebbek, de boldogabbak is leszünk!

3. Nincs kontrollunk a gondolataink, érzelmeink fölött

 Egész nap hagyod magad a gondolataid és érzelmeid áramlásában sodródni? Rosszul teszed, hiszen sok gondolat és érzés hamis, pillanatnyi benyomásokon alapszik. Viszont arra pont elég, hogy szorongást, felesleges aggódást szüljön. Igyekezz elhatárolni magad a gondolataidtól és kívülről vizsgálni őket!

ITT és MOST VÁRJUK A HOZZÁSZÓLÁST!

Email cím (nem tesszük közzé) A kötelezően kitöltendő mezőket * karakterrel jelöljük


8 − = 5

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>