bxbi6a

Az egyensúly megteremtése…

Mennyire vagy zárkózott? Milyen mértékben vagy nyitott a világra?  Ezt egyénileg kell eldöntened, ez idővel változni is fog. Legtöbb ember számára az egyensúlyteremtés idő vagy pénz hiányában nagyon nehéz. Kénytelenek vagyunk választani, a sorrendet felállítani. Az érzékeny emberek rendkívül lelkiismeretesek, hajlamosak önmagukat a sor végére állítani, nem adnak maguknak több időt, vagy lehetőséget újabb készségek elsajátítására, pedig nagy szükségük lenne rá.

letoltes

Ha zárkózott vagy, a világnak nagy szüksége van rád, különösen a kifinomult érzékenységedre. Ha túl nyitott vagy, biztos, hogy megfelelő pihenés és kikapcsolódás mellett bármiben kiváló teljesítményre vagy képes.

Tudj meg többet az érzékenységedről! Ez a vonásod csak akkor marad akadály, ha hagyod, hogy az legyen.

 A zárkózott emberek szeretnének életük végéig otthon maradni, ami önpusztító döntés lenne. Inkább szemléld meg a világot, majd térj vissza, hogy feldolgozd az eseményeket.

A kreatív embereknek szükségük van az egyedüllétre, ám ez sem tarthat örökké. Amennyiben visszavonulsz, elveszíted a valóság iránti érzékedet, valamint az alkalmazkodóképességedet.

Az öregedés is elszakíthat a realitásoktól, mivel elveszíted rugalmasságodat.

Az öregedéssel több dologból kell kimaradnod. A korral kialakul benned a megbocsátás képessége is. Alaptulajdonságaid felerősödnek, főleg akkor, ha fejleszted az egész  személyiségedet.

ITT és MOST VÁRJUK A HOZZÁSZÓLÁST!

Email cím (nem tesszük közzé) A kötelezően kitöltendő mezőket * karakterrel jelöljük


+ 2 = 11

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>