csomor

Talán a legnagyobb cél egy ember életében…

Talán a legnagyobb cél egy ember életében, hogy testben és lélekben boldog legyen, örüljön annak, amije van, és ha ezzel elégedetlen is, úgy változtasson rajta, hogy abban örömét lelje. Nézzük, pár példát erre.

2

Ne hagyd, hogy a körülmények irányítsanak

Még akkor is van erre lehetőséged, ha van egy rossz munkahelyed, közben gyerekeket nevelsz és még a háztartást is vezetned kell. De kitartással elindíthatsz egy vállalkozást, ami valószínűleg egyáltalán nem lesz könnyű, de a végén csak te jársz jól

Ne félj a kudarctól

Hogy valami működjön, ahhoz szükséges a bukás, hiszen ezáltal derül ki, hogy valami nincsen jól. Nem szabad elkeseredni, meg kell találni valami más módszert.

A tárgyak nem boldogítanak

Nem könnyű ellenállni egy csodaszép és méregdrága autónak. Ha keményen dolgozol, hogy megszerezd az álom kocsit, akkor nem árt észnél lenned, hiszen ezután még többet és megfeszített tempóban kell dolgozz azért, hogy fenntartsd azt. És ez így van a házzal is. Mindent csak ésszerűen.

Ne hallgass másokra

A sikeres és kiegyensúlyozott emberek nagyon nagy többsége soha nem hallgatott mások véleményére, mikor eldöntötte, megvalósítja önmagát. Ha tudod, hogy mi a célod, és szépen, elővigyázatosan haladsz a célod felé, meg fogod valósítani azt.

Építs ki erős kapcsolati hálót

Olyan emberekre van szükséged, akik segítenek neked, ha szükséged lesz rá. Ha nem is tudnak anyagilag támogatni, de lelkileg melletted vannak. Fontos azonban, hogy ha tudsz, te is segítsél másokon.

ITT és MOST VÁRJUK A HOZZÁSZÓLÁST!

Email cím (nem tesszük közzé) A kötelezően kitöltendő mezőket * karakterrel jelöljük


5 + 9 =

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>