hiba1

Egészségesnek lenni annyi, mint harmóniában élni…

Mit jelent egészségesnek lenni?

harmonia

Egészségesnek lenni annyit jelent, mint egésznek lenni, tökéletesen önmagam lenni úgy, ahogy itt és most létezem.

Egészségesnek lenni továbbá azt is jelenti, hogy nincs mit elfojtanom, eltitkolnom, letagadnom, hanem teljesen jogaiba juttatom igazi lényem. Ugyanakkor elengedhetetlen, hogy szüntelenül figyeljem magam, vajon valóban az igazi énemnek megfelelően élek-e, minták, elvárások, szerepek nélkül. Amennyiben az utóbbiakat felismerem, lehetőségem nyílik megszabadulni tőlük.

Egészségesnek lenni annyi, mint őszintének és tisztának lenni.

Aki ámítja és meghazudtolja önmagát, diszharmóniában él.

Ép és egészséges csak akkor lehetek, ha nincs bennem zavar, tisztátalanság, hazugság, ami nagyon fontos, nincs bennem tagadás.

Egy „nem” mindig arra utal, hogy az élet ellen vagyok, magam ellen dolgozom, ezáltal megakadályozom az életerő szabad áramlását. Egy bizonyos „nem” gyakran a betegség kiváltó oka lehet.

Aki tisztában van önmagával, elfogadja tulajdon lényét, harmonikusan és jelen létének igazságában él, az összhangba került önmagával és az élettel, azaz tökéletesen „egészséges”.

ITT és MOST VÁRJUK A HOZZÁSZÓLÁST!

Email cím (nem tesszük közzé) A kötelezően kitöltendő mezőket * karakterrel jelöljük


3 + = 12

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>