lelek1

Fertőzésekről általában, lelki okok…

Minden fertőzés valamilyen összeütközésre utal, melyet a tudat szintjén nem éltünk és nem oldottunk meg. E konfliktust gyakran észre sem vesszük, nem valljuk be magunknak vagy éppen megpróbálunk kitérni előle, így kényszerítvén rá az életet, hogy a szóban forgó prob­lémát másféle szinten tudatosítsa bennünk. A fájdalommal, melyről nem akarunk tudomást venni, de mégis foglalkoznunk kell vele.

lelek

A konfliktusban rejlő energia ugyanis kórokozókat: vírusokat, baktériumokat, vonz magához, ezeket a test arra a részére összpontosítja, mely az adott szellemi-lelki problémakörnek felel meg.

A konfliktus tehát gyulladás formájában tombolja ki magát a testben. A heveny gyulladás aktuális indítékra utal, míg a krónikus gyulladás huzamosabb ideje fennálló, megoldatlan konfliktust je­lez. Ám mindkettőben félreérthetetlenül nyilvánul meg a felszólítás, hogy végre foglalkozzunk a kitűzött feladattal, és oldjuk meg.

Gyulladás akkor jön létre, ha egy feladattal nincs szándékomban megbirkózni, inkább kitérek előle.

Mi a feladatom?
Az élet mindaddig megismétli a feladat vállalására szóló felhí­vást, amíg a problémát meg nem oldottam.
Ajánlatos tehát rögtön az első felszólításnak engedelmeskedni, hogy így szabaddá váljunk az élet egy újabb feladatára. Ez az esetek többségében határozott döntést és következetes véghezvitelt kíván. 

ITT és MOST VÁRJUK A HOZZÁSZÓLÁST!

Email cím (nem tesszük közzé) A kötelezően kitöltendő mezőket * karakterrel jelöljük


4 + = 5

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>