bor4

Cukor, glutén, bor, tej… Melyikre vagy érzékeny? Olvasd le az arcodról!

A nem megfelelő étkezési szokások és a különféle ételallergiák 90 százalékban hatnak a testformára és a bőr – elsősorban az arcbőrminőségére. Az arcunk különféle pontjain megjelenő bőrpír, kitágult pórusok, duzzanatok, pattanások jelzik, hogy mi a probléma…
Bőrünk, akár egy hatalmas tükör, pontosan jelzi, hogy szervezetünk milyen problémákkal küszködik.
Négy általános példán keresztül érzékeltetném, hogy mi a legnagyobb probléma az alkohol-, a cukor-, a glutén- és tejtermékek fogyasztásával, ha érzékenyek vagyunk rájuk.

arc1. Bor és alkohol érzékenység
Tipikus tünetei:
- Erős ráncok húzódnak a szemöldökök között.
- Szem körüli bőrpír
- Lelógó szemhéj
- Kitágult pórusok,
- Bőr korpásodása.
Vöröses az arc és az orr, egyértelműen a túlzott alkoholfogyasztás okán alakul ki. Ennek következménye a dehidratált bőrt ami csak még inkább elmélyít a ráncokat. Az alkoholban található cukor pusztítja kollagént – ami a bőr feszességéért, fiatalságáért felel.

2. Glutén érzékenység
Tipikus tünetei:
- Duzzadt és vörös arc
- Állkapcson lévő pattanások
- Felpuffadt arc
Feltételezhetően az emberek közel tizenöt százaléka gluténérzékeny. A puffadás és a bőrön megjelenő gyulladások, a szervezet válasz reakciói a gluténre.

3. Tej, hormon és laktóz érzékenység
Tipikus tünetei:
- Duzzadt szem és szemhéj
- Szem alatti sötét karikák
- Kis fehér pattanások az arcon, főként az állon.
Ezek mind jelezhetik azt, hogy allergiásak vagyunk a laktózra. Esetleg érzékenyek lehetünk olyan speciális hormonokra, amik szinte minden tejben és tejtermékekben megtalálhatók– joghurtban, sajtban és tejszínben.

4. Cukor érzékenység
Szemben a többi érzékenységgel, a cukorra érzékenyek leggyakoribb tüneti:
- Homlokon megjelenő mély ráncok
- Puffadtság
- Szem kiszáradása
- Bőr elvékonyodása
- Bőrkiütések az arc bármelyik területén
A glükóz molekulák a kollagénhez kötődve hatástalanítják azok hatékony működését. Ezzel rugalmatlanná, merevvé, töredezetté tehetik bőrünket!

ITT és MOST VÁRJUK A HOZZÁSZÓLÁST!

Email cím (nem tesszük közzé) A kötelezően kitöltendő mezőket * karakterrel jelöljük


× 6 = 18

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>