cellulit

Narancsra ananászt!

Felkészültél már, hogy a nap sugarai és idegen tekintetek pásztázzák a csupasz bőröd? Tudod, a narancsbőrt csak a magazinok modellekről hiányzik jóformán, de ezzel ne vigasztald magad, tudsz tenni ellene.

A bőr alatti zsírpárna adja a szép kerekded nőies formákat, de csak addig vagyunk büszkék rá, amíg rakoncátlanul nem kezdenek el viselkedni, amiért elsősorban persze az életmódunkat okolhatjuk. A feladatunk tehát, hogy a naracsbőrt okozó zsírszöveti ödémákat és rendellenesen lerakódó fehérjéket oldjuk még strandszezon előtt, és erre kiválóan alkalmas az Arkopharma Ananász kapszulája.

ananaszkaps A növény egy bromelin nevű enzimet tartalmaz, amely főleg a kocsányban koncentrálódik. Bármennyi ananászt eszünk is tehát, nem kapunk a bromelin jótékony hatásából.
Ezért érdekes megoldás a növény teljes kocsányának elporítása és kapszulába töltése, hogy így szedhető legyen. A bromelinnek gyulladáscsökkentő hatása is van, így fokozatosan csökkenti a helyi ödémákat.
Ez az enzim ugyanakkor segít megállítani a vér inzulin szintjének a növekedését (ami cukor tartalmú élelmiszerek fogyasztása esetén alakul ki), ezáltal pedig csökken a cukorból képződött zsír lerakódása.
A felszívódott bromelin eloszlik a testben, és elősegíti a narancsbőrt kiváltó, rendellenesen a testszövetekben lerakódott fehérjék könnyen metabolizálható aminosovakká történő lebontását. Ezáltal segít eltüntetni a narancsbőrt.

Ajánlható: narancsbőr ellen, ödéma kezelésére, zsír, háj lebontásra.

Figyelmeztetés: testsúlycsökkenés csak kontrollált kalória bevitel mellett érhető el.

Adagolás: egy-egy kapszula reggel, délben és este étkezés után nagy pohár vízzel.

Ellenjavallat, mellékhatások: nem ismeretesek.
Itt megrendelheted

ITT és MOST VÁRJUK A HOZZÁSZÓLÁST!

Email cím (nem tesszük közzé) A kötelezően kitöltendő mezőket * karakterrel jelöljük


× 3 = 24

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>