elet1

A boldog párok tartják a kapcsolatot a nap folyamán

Egy kapcsolat elején természetes, hogy akár óránként beszélünk egymással, minden apróságot megosztunk. Ám ahogy telik-múlik az idő, leszállunk a földre, és már nem biztos, hogy ugyanazon a frekvencián vagyunk, mint a párunk. Ahhoz, hogy megtartsuk egymás között az „őrlángot”, jó, ha kialakítunk bizonyos rituálékat, amikor a nap különböző szakaszaiban is hírt adunk magunkról, sőt beszélünk az álmainkról, céljainkról és az ötleteinkről. Ha ezt képesek vagyunk megőrizni, nagy baj nem lehet.

Titkos órák

Tervezzünk be napi egy vagy heti több titkos órát. Ezek lesznek a mi óráink, amikor félrevonulva a világtól csak egymásra figyelünk. Elsőre lehet, hogy badarságnak tűnhet, de ki kell próbálni…

Fotó: Pexels/ CCO License

Közös ebéd

Ha párunkkal meg tudjuk oldani, hogy havonta legalább egyszer vagy kétszer együtt ebédeljünk a munkaidőnkben, akkor egyrészt nagyon szerencsések vagyunk, másrészt ez a közös kaland újra felébresztheti bennünk a romantikus érzéseket.

Virtuális ebéd

Ha nem tudjuk megoldani, hogy személyesen találkozzunk, akkor használjuk ki az okostelefonok adta lehetőségeket, és videotelefonáljunk egy kicsit. Így láthatjuk, hallhatjuk egymást egy időre. Akár egy 10 perces séta közben is telefonálhatunk egyet. A lényeg a rendszeresség (itt is).

Új zene vagy egy érdekes cikk

Mindannyian szeretünk zenét hallgatni, ennél már csak az jobb, amikor új előadókra, stílusokra bukkanhatunk a szerelmünknek köszönhetően. Mi is küldjünk neki olyan dalokat, amiket éppen most fedeztünk fel.

Ahhoz, hogy évek elteltével is úgy tudjunk egymáshoz kapcsolódni, mint a kapcsolatunk hajnalán, ahhoz igenis „dolgoznunk” kell. Az esztendők alatt a viszonyunk intenzitása felborul, amit jó, ha tudatosan terelgetünk, hogy „életben tartsuk” a közöttünk levő impulzust.

ITT és MOST VÁRJUK A HOZZÁSZÓLÁST!

Email cím (nem tesszük közzé) A kötelezően kitöltendő mezőket * karakterrel jelöljük


1 + 9 =

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>