boldogsag13

Párkapcsolati tanácsok az elhidegülés visszafordítására…

Naponta sok százszor emlékeztesd magad valamivel arra, hogy megcsinálod. Semmi woodoo, vagy varázslat. Egyszerű elmegyakorlat.

Kezdd el élvezni, hogy nő vagy. Igen! Vegyél új krémeket, menj és csináltass új frizurát, menj el körmöshöz és találjatok ki valamit, picit csajosabban sminkelj néha, vegyél olyan rucit, amiben randira is elmennél. Mindezt persze magad miatt és ne miatta.

Törődj magaddal. Kezd el jól érezni magad. Menj el masszázsra, simizd magad a kádban, vagy menj el konditerembe, sétálni. Mindegy. Élvezd azt, hogy van egy tested is. Ha te nem szereted, akkor más sem fogja…

Figyelj arra, amikor megjön. A férfinek a hazaérkezés pillanata fontos. Égjen le az a rántás inkább, de öleld meg.

Csinálj kis rituálékat. Amikor elé teszed a tányért, nézz a szemébe és úgy mondd „jó étvágyat”.

Ne kérdezgesd, hogy „mi volt ma, mi volt ma, mi volt ma”. Inkább kezd el te mesélni. Ezzel mutatod, hogy jókedvű és nyitott vagy. Elkezdi élvezni és ő is mesél majd. Akkor már kérdezhetsz, mert elhiszi, hogy őszinte a kérdés.

Sok hibás dolga lesz még. Ne emlegesd őket. Határozd el, hogy megdicséred azt, ami jó benne. Hidd el, ettől megtáltosodik.

Csinálj kis meglepetéseket. Ne nagyokat. Kis cukikat. Olyan játékos vicceseket, amelyeknek könnyed hatása van. Ne legyen nyolcfogásos kaja csütörtök este vacsira. Azt úgysem hiszem el. Az görcs. Tegyél a zsebébe reggel egy cetlit valami cuki szöveggel, vagy rajzolj valamit a szalvétára reggel. Csak annyi kell, hogy érezze, eszébe jutottál.

Találj ki programot. Ne várd el, hogy ő kezdje. Meglepetés vacsi valahol, valamilyen ürüggyel. Pl. Ma volt az első kedves mondat, amit 7 éve mondtál, mikor udvaroltál. Akkor szerettem beléd. Hidd el! Fogalma nem lesz a dátumról, szóval nyugodtan ki is találhatsz valamit. Ma kaptam az első virágot tőled, ma fogtad meg először a kezem. Lövése nem lesz – kb 2 hét múlva sem emlékszik – szóval csak bátran, lazán, könnyedén.

Figyelj a szexre. Észrevétlenül szokott a szeretkezésből páros önkielégítés lenni… Ne légy lepedőakrobata. Az gáz… Érző és érzéki légy. Mutasd, hogy élvezed az érintését.

ITT és MOST VÁRJUK A HOZZÁSZÓLÁST!

Email cím (nem tesszük közzé) A kötelezően kitöltendő mezőket * karakterrel jelöljük


4 × = 32

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>