Termékek személyre szabottan…

Azt az időszakot éljük, amikor az emberek szeretnének az egészségükkel foglalkozni. Rengeteg termék, gyógymód áll rendelkezésünkre, de hogyan lehet eldönteni, mi a legjobb nekünk?
Bemegyünk a gyógyszertárba, drogériába, gyógynövény szaküzletbe és kérünk, vagy választunk terméket a bajainkra, esetleg interneten rendelünk. Mi alapján választottunk? Feltételezem, a legjobb termékleírás, esetleg némi gyógynövényes szakismeret tudatában  tettük ezt meg.
Elgondolkodtunk-e azon, hogy ezeket a termékeket szubjektív döntés alapján vásároltuk meg, kezdtük el szedni a nyavalyánkra, de tudjuk-e igazán mi is a bajunk?
A tünetek, amiket érzünk azok már valaminek a következményei. Pl. magas vérnyomásunk van, de mi okozta ezt a betegséget? Hiába kezeljük a magas vérnyomást, ha az okát nem tudjuk. A célunkat sosem érjük el, mert először az okot kell megkeresni és azon segíteni.
Erre alkalmas lehet a Voll diagnosztika, mert az okok feltárásában élen jár ez  a módszer. Különösen fontos, hogy minden terméket tesztelni lehet személyre szabottan . Mérések alkalmával gyakran találkozom azzal, hogy rengeteg pénzt kiadnak a gyógyulni vágyó emberek, de sajnos a vásárolt termék nem az ő szerük. Vannak emberek, akiknek jó lehet a termék, de az is előfordult már, hogy inkább ártalmasnak bizonyult.

Saját felelősségünk, hogyan segítünk magunkon: Véletlenszerűen, vagy szakember objektív mérése, tesztelése során a nekünk legjobbnak bizonyult terméket szedjük, és ezzel el is érhetjük, hogy a kellemetlen tüneteink enyhülnek, de meg is szűnhetnek.

ITT és MOST VÁRJUK A HOZZÁSZÓLÁST!

Email cím (nem tesszük közzé) A kötelezően kitöltendő mezőket * karakterrel jelöljük


2 × = 4

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>